بازدید ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر از گنجینه‌های حرم مطهر رضوی در نوروز ۱۴۰۴ پذیرش طلاب نخبه در مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) + شرایط پذیرش پذیرش رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم(ع) ادامه پویش «همه هست آرزویم» و نیت ختم صلوات برای فرج امام زمان (ع) تا پایان سال ۱۴۰۴ نمازی با ارزش بی‌شمار | مروری بر آثار و برکات نماز جماعت برگزاری رویداد ملی «سفینةالنجاة۳» با حضور بیش از هزار هنرمند در مشهد استفاده از ظرفیت مساجد در مجازات‌های جایگزین وضعیت اسفناک قرآن‌های تاریخی در موزه ملی ایران آغاز رقابت بزرگ طراحی لباس ورزشی با محوریت هویت رضوی پایان عمره ایرانیان و آغاز زودهنگام برنامه‌ریزی برای حج تمتع تخریب بقیع، زخمی بر دل تاریخ اسلام | ماجرای دو موج تخریب به روایت پژوهشگر تاریخ و تمدن اسلامی «اقتدار در آسمان» و «تبلیغ در بند اسارت» روانه بازار نشر شدند معاون سیما: بدون معارف رضوی، نمی‌توان در رسانه ملی برنامه‌ریزی کرد برنامه‌ریزی برای عمره زمینی از استان خوزستان پیکر سرباز وظیفه، مهدی گلشاهی در حرم امام‌رضا(ع) تشییع شد برگزاری جشنواره قرآنی «رایحه رضوان» با مشارکت گسترده زائران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) تشرف حدود ۲ میلیون زائر به بقاع متبرکه خراسان رضوی طی نوروز ۱۴۰۴ مرحله دوم «هدیه‌باران حافظان قرآن کریم» در دهه کرامت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: تعداد مراکز درمانی ایثارگران به ۱۱ هزار مورد افزایش یافت پیکر بیش از ۲ هزار تن از شهدای دفاع مقدس به وطن بازنگشته است
سرخط خبرها

قراری برای زیارت | اجرای طرح «قرار زیارت» در مشهد

  • کد خبر: ۹۵۹۳۲
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
قراری برای زیارت | اجرای طرح «قرار زیارت» در مشهد
مسجد‌ها درخواست اتوبوس برای تشرف اهالی محله به حرم رضوی را به سازمان فرهنگی شهرداری مشهد اعلام کنند.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ در راستای تسهیل در امر زیارت بارگاه منور رضوی برای شهروندان مشهدی به ویژه برای سالمندان و کم توانان جسمی، سازمان اتوبوس رانی مشهد با مشارکت معاونت گردشگری و زیارت سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد طرح «قرار زیارت» را در مشهد اجرایی می‌کند.

در این باره مدیرعامل سازمان اتوبوس رانی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا گفت: در این طرح مساجدی که درخواست اتوبوس برای زیارت اهالی محله خود را داشته باشند درخواستشان را به معاونت گردشگری و زیارت سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد ارائه می‌دهند و این معاونت از سازمان اتوبوس رانی درخواست اتوبوس می‌کند و ما نیز در راستای تسهیل در امر زیارت برای شهروندان مشهدی این اتوبوس‌ها را با عنوان طرح «قرار زیارت» در اختیار مساجد قرار می‌دهیم.

علی اصغر نیشابوری با بیان اینکه با اجرای این طرح افراد سالمند یا کم توان جسمی در همه محلات شهر مشهد، به ویژه در محلات حاشیه شهر به راحتی می‌توانند به زیارت امام رضا (ع) مشرف شوند، تصریح کرد: در این طرح اتوبوس به مدت ۳ ساعت در اختیار مسجد قرار می‌گیرد و شهروندان هزینه رفت و برگشت اتوبوس را پرداخت می‌کنند. اتوبوس‌های فعال در این طرح شهروندان را از مقابل مسجد به حرم مطهر رضوی می‌برند و پس از انجام زیارت، اتوبوس به مسجد باز می‌گردد.

قرار زیارت، شنبه تا پنجشنبه

وی ادامه داد: این طرح در روز‌های شنبه تا پنجشنبه هر هفته انجام می‌شود و روز‌های جمعه و تعطیلات رسمی برای این طرح سرویس دهی نخواهیم داشت. همچنین اکنون برای اجرای طرح در روز‌های شنبه تا سه شنبه ۱۰ دستگاه و در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه ۱۵ دستگاه اتوبوس اختصاص پیدا کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->